XIX. TISZABERCELI KULTURÁLIS ÉS TURISZTIKAI NAPOK

2018. augusztus 1. - 2018. augusztus 5.

Kedves Vendégünk!

„ A közösen megélt élmények adják az élet sava-borsát”

Immár 19. alkalommal lehet részese annak az élménynek, amit a Tiszaberceli Kulturális és Turisztikai Napok rendezvénysorozata kínál az Ön/Önök számára is.  A Tisza újjászületésében bízó civil kezdeményezésként első ízben 2000 évben valósult meg többnapos rendezvénysorozatunk.

Évek jöttek, évek mentek, és a leglátogatottabb esemény, a Halászléfőző verseny mellé – helyi civil szervezetek és az Önkormányzat összefogásával – felsorakoztak a folyamatosan megújuló rendezvényeink.  Nagy érdeklődésre tart számot a Gátszínház. 16. alkalommal kerül megrendezésre a népszerű, a nyugdíjasok százait vonzó Regionális Nyugdíjas Találkozó. A Tisza-parti Ulti-party keretében nemzeti csapatbajnokság kerül lebonyolításra. Az utóbbi években csatlakozott e napok sorához a nemzetiségi önkormányzat a Roma nappal.

Várjuk Önt/Önöket a berceliek által nagyon szeretett, festői szépségű Tisza-partra. Legyen részese annak az utánozhatatlan hangulatnak, amit a szórakoztató programok mellett a közös főzések, az éjszakába nyúló baráti beszélgetések jelentenek, s megerősítik a gondolatot: ide jövőre is el kell jönni!

Ebben a reményben szeretettel hívjuk és várjuk!

Tiszabercel Község Önkormányzata nevében

Szántó Zsolt
polgármester