A Berczeli Halászléünnep hírei

Belépők

Elkészültek a belépők a rendezvényeinkre, így azok elővételben is megvásárolhatók a Polgármesteri Hivatalban. Szerezzen meglepetést rokonainak és ismerőseinek akár azzal, hogy előre megváltja belépőjüket, és azokat postára adva invitálja Bercelre őket.

Újabb kedvezmény

A Tiszabercelért Egyesület újabb kedvezménnyel kíván kedveskedni a kilátogatóknak. A Pa-Dö-Dő együttes Téglagyári koncertjére a gyerekek félárú - 500 Ft-os - jeggyel tekinthetik meg a koncertet.

Bérelt terület

A Tiszabercelért Egyesület valamennyi hatósággal és területkezelővel, illetve tulajdonossal egyeztetve a Berczeli Halászléünnepnek helyt adó tiszaberceli Tisza-partot - a Révháztól - kibérelte. A rendezvény nagysága és a felelősségvállalás miatt döntött úgy a rendező egyesület, hogy a területet az események idejére kibérli, és ez idő alatt kizárólag az egyesület írásbeli engedélyével lehet a Tisza-part ezen szakaszán tartózkodni. Az egyesület így szeretné megőrizni a helyszínre az esemény kezdetekor leszállított eszközeit is.

Szorít a hely

Mára eddig még nem tapasztalt számú előzetesen nevező versenyzőnk van, így könnyen elképzelhető, hogy a későn ébredők kimaradnak a versenyből. Az elmúlt évben a versenyt megelőző napon már nem tudtunk helyet biztosítani. Kérünk mindenkit, hogy időben adja le nevezését, ezzel is elkerülve az utólagos nézeteltéréseket.

Elmarad

Az elmúlt évben az Országos Felső-Tiszai Halászléfőző Versennyel egy időben rendeztek Tiszaújvárosban is halászléfőző versenyt. Ez az idén elmarad. Akik ott főztek, jobbára itt fognak. Tényleg szorít a hely.

Műsorcsere

Augusztus 2. (hétfő): Gáti tánc
Asarélia táncegyüttes, görög és héber táncokat mutat be, majd az Steps of de celts együttes előadásában ír táncokat láthatunk.

Augusztus 3. (kedd): Gátkoncert
Jazz Steps zenekar előadása

Augusztus 4. (szerda):Klasszikusok a gáton
Szentpáli Roland tubaművész és tanítványainak koncertje hallható.