Pályázati megjelenés: FORTUNA Presszó felújítása a szolgáltatási színvonal növelése és a szolgáltatások körének bővítése érdekében

Pályázó: Bartha Árpád Zoltánné egyéni vállalkozó
Projekt megvalósulásának helyszíne: Tiszabercel, Kossuth u. 60.
Támogatás összege: 7 126 258 Ft
Projekt címe: FORTUNA Presszó felújítása a szolgáltatási színvonal növelése és a szolgáltatások körének bővítése érdekében

A fejlesztés megvalósítása során célom a vendéglátó tevékenységem helyszínéül szolgáló ingatlan külső és belső felújítása, ezáltal a kiszolgálás színvonalának növelése, valamint a kerthelyiségben szabadtéri rendezvények lebonyolításához szükséges feltételek megteremtése.

A projekt keretében a Tiszabercel, Kossuth utca 60. szám alatt lévő FORTUNA Presszó felújítása valósult meg, melynek során 3 rtg-ű hőszigetelt üvegezésű fehér műanyag nyílászárók kerültek beépítésre a homlokzaton, míg a belső ajtókat új faajtókra cseréltük, a vendégek részére biztosított WC-t és mosdót mozgáskorlátozottak részére is megközelíthetővé és használhatóvá tettük. A kiszolgáló pult átépítésre került. A korábbi szabványpala fedés helyett Lindáb cserepes lemez fedés került kialakításra. Az összes padlóburkolat cseréje megtörtént, kerámia lapburkolat készült. A vizes helyiségekben csempe falburkolat készült 2,10 m magasságig. A vendégtérben új mennyezet alakítottunk ki gipszkartonból. A kertben 2 db faszerkezetű filagóriát telepítettünk, Lindab cserepes lemez fedéssel, valamint egy kisméretű téglából készült kerti sütőt alakítottunk ki.

A kivitelezést a tiszaberceli székhelyű LOMPIX Építőipari Kft végezte.

A fejlesztés eredményeként azt várjuk, jelentősen javul a vendégeink kiszolgálásának minősége, a 2 db filagória és kerti sütő kialakításával nagyobb létszámú szabadtéri rendezvények lebonyolítását tudjuk vállalni. A hőszigetelt nyílászárók beépítésével az épület energetikai ellátásával kapcsolatos károsanyag kibocsátás legalább 30 %-kal csökkenése várható. A vendégek részére biztosított WC-t és mosdót mozgáskorlátozottak részére is megközelíthetővé és használhatóvá tettük, ezáltal a fogyatékkal élők részére is elérhetővé válik szolgáltatásunk.